Почитувани граѓани, пред да ја пополните апликацијата за искажување заинтересираност за вакцинација против COVID-19 ве молиме внимателно прочитајте ги следните информации: Вакцинирањето е доброволно и

Read More

Драги колеги здравствени работници, Ви оддавам посебно признание за клучната улога која ја имате во здравствената нега и грижата за нашето здравје. Вашиот труд и

Read More