Месец: м.г

Драги колеги здравствени работници, Ви оддавам посебно признание за клучната улога која ја имате во здравствената нега и грижата за нашето здравје. Вашиот труд и

Read More

Министерството за здравство информира дека е припремен „Прирачник за управување со менталното здравје на здравствените работници за време на пандемијата со КОВИД-19“. Во прирачникот се

Read More