Venko Filipce: Ata janë të gjithë për ne, Ne jemi të gjithë për ta

I bëj thirrje të gjithë qytetarëve – të mbrojnë punonjësit e shëndetësisë. Shëndeti publik varet prej tyre, jeta jonë varet prej tyre. Ata për të gjithë ne, ne për të gjithë ata.

КогашA gjithmonë jepni përgjigje të sakta për sondazhet epidemiologjike – cilat janë simptomat tuaja, nëse keni qenë në kontakt me një person nga jashtë ose një person me COVID-19. Me informacion të rremë, ju rrezikoni punonjësit e kujdesit shëndetësor që kujdesen për ju, por edhe të dashurit tuaj me të cilët jeni në kontakt të përditshëm.

О Ruajtja e pajisjeve mbrojtëse dhe mbajeni distancën nëse dyshoni se keni COVID-19 ose keni simptoma karakteristike për virusin.

Kjo luftë varet nga secili prej nesh. Tani, si asnjëherë më parë, duhet të tregojmë përgjegjësi.
# Mbroni veten